Bemutatkozás


Engedje meg, hogy bemutatkozzam Önnek, Gergye Brigitta a Haj-Sza Szépségszalon kozmetikusa vagyok.

2012-ben végeztem kozmetikusként a Szépmíves Szakgimnáziumban. Szakmai gyakorlatomat Dunakeszin, Krivy Ildikó mesterkozmetikusnál töltöttem.

Tanulmányaimat követően egy belvárosi szépségszalonban dolgoztam 4 évig. Ezt követően szakmai fejlődésem, ill. elhivatottságom lehetővé tette, hogy egy exkluzívabb helyen, a Haj-Sza Szépségszalonban folytathassam munkámat.

Az elmúlt időszakban számos szakmai rendezvényen és képzésen vettem részt, melyek biztosítják a folyamatos fejlődésemet. 2021-ben Vagheggi Beauty Specialista lettem, ami 2 év kitartó munka eredménye. A Beauty Specialisták a Vagheggi fitokozmetikumok specialistái és a Vagheggi filozófia képviselői. A Beauty Specialista oklevél megszerzéséhez el kell végezni a Vagheggi összes szakmai képzéseit és az ehhez tartozó üzleti és kommunikációs képzéseket. Ez azt jelenti, hogy a Vagheggi Beauty Specialisták tökéletesen ismerik a Vagheggi több mint 500 terméket és a professzionális bőr ápolási protokoljait, ami biztonságot és garanciát nyújt, hogy a Beauty Specialista szakemberekhez forduló felhasználóknak az eredményes és a személyre szabott bőrápoláshoz.

Legfőbb célom, hogy a kozmetikai kezelések hozzájáruljanak a bőröd egészséges működéséhez, szépségéhez. Fontos számomra, hogy a kozmetikában töltött idő felüdülést, kikapcsolódást és lelki feltöltődést is jelentsen számodra. Törekszem arra, hogy a Vendég jól érezze magát nálam, megszépülve, felfrissülve és elégedetten hagyja el a szalont.

Cím: 1065 Budapest, Podmaniczky u. 21.

Kérem térjen be hozzám!Bemutatkozás
Szalon etikett
Kezelések
Termékek
Gépek
Árlisták
Kezelések, gyantázás
Kedvezmények
Galéria
Kapcsolat© 2013 – 2022 All Rights Reserved brigikozmetika.hu

Adatkezelési szabályzat   |   Adobe Reader