Kezelések > Bőrfiatalító neurokozmetikai kezelés
A legújabb felfedezések bebizonyították, hogy a bőrben jelen lévő idegsejtek öregedése is nagymértékben hatással van a kollagén- és elasztin rostok képződésére. Az idegsejtek segítik a kommunikációt az idegek és a fibroblasztok között. Az idegsejtek öregedése bizonyítottan a kollagén és elasztin csökkenéséhez vezet, felgyorsítva így a bőr öregedésének folyamatát.

Intense egy multifunkcionális és nagy hatékonyságú termékcsalád, azoknak a nőknek, akik nagyon energikusan és intenzíven élik a mindennapjaikat, folyamatosan technikai eszközöket alkalmaznak, hogy állandó érintkezésben maradhassanak a külvilággal.
Az Intense termékek a mai modern kori nők bőrének ápolását segíti abban, hogy kisimultabb, ragyogóbb és védett legyen a nagy dózisú „kék fény” hatása és a környezet szennyezés okozta káros hatások ellen.
Intense = Természetesség, kifinomultság és elegancia mely egy tökéletes egésszé áll össze, olyanná, amilyet csak egy professzionális kozmetikum tud nyújtani egy nőnek.

Hatóanyagok: Laminaria hyperborea: Egy barna alga, mely segít csökkenteni az idegsejtek öregedését és felveszi a harcot a neuroageing ellen.
Mikroalgák által energetizált tengervíz: Speciális hatása van a környezet szennyezés káros hatásai ellen. Egy láthatatlan védőpajzsot nyújt a bőr felületén és a mélyebb rétegekben is, megkötve és semlegesítve a bőrbe felszívódó káros anyagokat. Biopterinának nevezik azt a molekulát, amit ez a mikroalga állít elő.
Theobroma cacao: Kakaókivonat, „Criollo Porcellana”, a kakaók királya. Egy fehér kakaó, amely több mint 3000 év óta terem Peruban. Ezt a kakaó kivonatot a fenntartható fejlődés előírásai szerint állítják elő, a kivonata nagyon gazdag peptidekben, szaharidokban és polifenolokban, ami stimulálja a kollagén- és elasztin termelődését. Ez a hatóanyag növeli a bőr rugalmasságát és csökkenti a kék fény által okozott károsodást.
Bazsarózsa: ázsiai eredetű virág, nagyon érzéki és fonom illattal, a királynő virágának is hívják, gazdag terpenoidokban és polifenolokban, antioxidáns hatású, ragyogó és homogén arcbőrt kölcsönöz.

Kezelés menete:
Maxi beauty arckezelés extrákkal és kényeztető masszázzsal 1,5 óra

  • Intense komplex lemosó
  • Intense enzimes peeling
  • Ultrahang Intense ampullával
  • Hideg-meleg arcvasalás bőrtípusnak megfelelő fluiddal
  • Kényeztető masszázs Intense ampullával
  • Intense pakolás
  • Intense krém
Otthoni használatra ajánlott termékek: Intense komplex lemosó az arcra és szemekre 200 ml, Intense 24 órás Age care védő krém bőrsimító hatással 50 ml, Intense szemkörnyék ápoló Age care balzsam 15 ml, Intense Age care bőrfiatalító szérum az elektroszmog ellen 30 ml, Intense Age care bőrfiatalító éjszaki védő regeneráló maszk 125 ml.Bemutatkozás
Szalon etikett
Kezelések
Termékek
Gépek
Árlisták
Kezelések, gyantázás

Kedvezmények
Galéria
Kapcsolat© 2013 – 2022 All Rights Reserved brigikozmetika.hu

Adatkezelési szabályzat   |   Adobe Reader