Kezelések > Bőrmegújító és hámlasztó kezelés
A hámlasztás egy kiváló kezelés a bőr öregedése ellen. A bőr egyéb problémáinak kezelésére is alkalmas: foltok, hegek, és súlyosabb bőrelváltozásokra is, mint: akne, rozácea, stb… A Vagheggi kutatás fejlesztése egy új innovatív eljárást alkalmazott „continuous flow wetting system”, ami lehető tesz egy intenzív peeling hatást maximális biztonságban, minden bőrtípusra alkalmazva. Különböző bőr igényekre ad választ a kezelés, az érzékeny bőröktől a megvastagodott bőrökig, a súlyos problémáktól a kevésbé látható problémákig. Minden bőrnek szüksége van időszakos hámlasztásra, hogy harmonizáljuk a bőrmegújulás folyamatát, hogy növekedjen a bőr befogadó képessége a további kezelésekre.

A bőr állapotától függ, hogy hány kezelés szükséges, maximum 10. A legideálisabb a heti 2 alkalom, mindenképpen javasolt, hogy a kúrakezeléseknél az első alkalmak legalább 3-4 naponta kövessék egymást. Évente kétszer ismételhető a kúrakezelés. A kúra megkezdése előtt tisztító kezelés ajánlott.

Hatóanyagok:

 • 7 sav molekula: (Glükonolakton, Glikol sav, Tejsav, Alma sav, Citrom sav, Mandula sav, Pirrolidon karbonsav) nagymértékben hozzájárul a bőr felület regenerációjához, a bőrszöveti struktúra, az irharéteg újjáépüléséhez, a bőr teljes megújulásához.
 • Maracuja kivonat: nagyon gazdag C-vitaminban, ebből nyerik a Primissima termékcsalád hatóanyagát.
 • Kolloid zab: a zab egy gabona féle, mely sok jótékony hatással rendelkezik, nagyon finoman őrölve nyugtató hatást gyakorol.
 • Alfa-bizabolol: a kamilla olaj desztillálásával állítják elő. Nyugtató, gyulladás csökkentő és puhító hatása van. A festékképzés zavara ellen is alkalmazzák.
 • Aloe: stimulálja a szervezet védekező képességét, sebgyógyító és hámképző hatása van, gazdag vitaminokban és ásványi anyagokban, ami a bőr szöveteknek segít több oxigénhez jutni és javítja a keringést is.
Kezelés menete:
 1. Emozioni Plus lemosókrém
 2. Primissima Peel One hámlasztó
 3. Primissima Peel Two hámlasztó
 4. Primissima helyreállító arcmaszk
 5. Primissima bőrmegújító arckrém
 6. Emozioni Plus városi antistressz cseppecskék SPF 50+
Otthoni használatra ajánlott termékek: Bőrmegújító arckrém 50 ml, 70 db átitatott korong hámlasztó hatással, Emozioni Plus városi cseppecskék.

Bemutatkozás
Szalon etikett
Kezelések
Termékek
Gépek
Árlisták
Kezelések, gyantázás

Kedvezmények
Galéria
Kapcsolat© 2013 – 2022 All Rights Reserved brigikozmetika.hu

Adatkezelési szabályzat   |   Adobe Reader