Kezelések > Intim gyantázásAz intim testrész ápoltsága és megjelenése mindenki számára fontos korosztálytól függetlenül. Legfontosabb, hogy a megfelelő anyagokkal és technikával történjen a szőr eltávolítása intim testrészünkről. Sokakban felmerül a kérdés, valójában hogyan működik az intim gyantázás. A teljes intim gyanta, azaz a brazil gyanta kb. 20 percet vesz igénybe. A szőrtelenítés a következőképpen zajlik:

Nagyon fontos, hogy az első intim gyanta esetében a szőr az epilálástól vagy a borotválkozástól számított 5. napon vagy később történjen. Ezáltal elérjük az optimális szőrhosszúságot, így az intimgyantázás fájdalom mentesebb lesz. Gyantázott fazon esetén 3-4 hét múlva ajánlott újra gyantázni.

Vendégeim saját vagy tőlem kapott egyszer használatos ún. gyantázó bugyiban vannak, de természetesen, aki meztelenül szeretne lenni, erre is van lehetősége. A gyantázás gyanta ágyon egyszer használatos gyanta lepedőn történik, intim környezetben, biztosítva ezzel vendégeim kényelmét és nyugalmát. Az intim gyanta anti allergén, természetes alapanyagokból készült, mivel ezek a gyanták biztosítják a szinte fájdalommentes szőreltávolítást. A gyantát spatulával viszem fel a bőrre, így sokkal jobban formálható a gyanta és az egész intim területen precízen eltávolítható a szőr. Intim testrészünk, a legkényesebb pontja testünknek, ezért a sterilitásra nagy figyelmet fordítok. Minden gyantázás után a gyanta kidobásra kerül. Gyantázás után az intim testfelületet nyugtató, gyantázás utáni balzsammal és hámképző krémmel ápolom.

Otthoni ápolást nem igényel, csak arra figyeljünk, hogy 24 órával a gyantázás után ne menjünk szaunába, uszodába illetve szoláriumba, mivel a gyantázott bőrfelületnek regenerálódnia kell!

Az intim gyanta során bármilyen fazon kialakításra van lehetőség.

Az intimgyanta legismertebb fajtái:
  • bikini vonal gyanta (csak a fehérneműből kilógó rész csupasz)
  • hollywoodi gyanta (csupasz felület, csíkkal a közepén)
  • brazil gyanta / teljes fazon gyanta (csupasz felület, beleértve a fenék körüli részt is)
A teljes intim gyanta előnyei:
  • 20 perces folyamat
  • ápolt és kényelmes szőrviselet
  • tartós és higiénikus eredmény
  • esztétikus megjelenés

Ajánlom mindenki számára az intimkozmetikát, akinek fontos, hogy párjának imponáljon, megjelenése kívánatosabb legyen a párnák közt, illetve akik számára fontos az intim testrészének ápoltsága és higiéniája.
Bemutatkozás
Szalon etikett
Kezelések
Termékek
Gépek
Árlisták
Kezelések, gyantázás
Kedvezmények
Galéria
Kapcsolat© 2013 – 2022 All Rights Reserved brigikozmetika.hu

Adatkezelési szabályzat   |   Adobe Reader