Kezelések > Masszázs hatóanyaggal 20 perc (arc + dekoltázs)Jót tesz a testnek és a léleknek egyaránt. Ha csak a kényeztetést, kikapcsolódást említem, akkor ez is elég indok a folyamatos alkalmazására, de ezen felül számos jótékony hatása van. Segít, hogy az arcbőr feszessé, a sápadt, fáradt bőr pedig élettelivé, egészségessé váljon. Ugyanakkor hatékonyan alkalmazható a ráncok kisimulására, a vérellátás frissítésére, az arcbőr rugalmasságának megőrzésére.
Alkalmazásával gyorsul az anyagcsere felfrissülnek a szövetek, javul az oxigén-, és tápanyagellátás. Ez elősegíti a sejtek növekedését, megújulását. Az idegrendszer egészére hatást gyakorol a megfelelő idegkilépési pontokon alkalmazott nyomás során, melynek nyugtató hatása van.
A létrejött vérbőség jelentősen befolyásolja az arcbőr mirigyeinek működését, az általuk termelt váladék sokkal gyorsabban távozik. A vérbőség hőt termel, ami elősegíti az általános relaxációt és az olaj vagy krém felszívódását a bőrön át. Garantáltan felfrissülünk általa.

Kezelés menete:
  • arc letisztítása a bőrtípusnak megfelelő arctejjel
  • arc tonizálása
  • 20 perces masszázs ránctalanító illetve regeneráló összetevőket tartalmazó tápláló masszázskrémmel +ampullával
  • befejező krém
Kezelés kb. 30 perc.Bemutatkozás
Szalon etikett
Kezelések
Termékek
Gépek
Árlisták
Kezelések, gyantázás

Kedvezmények
Galéria
Kapcsolat© 2013 – 2022 All Rights Reserved brigikozmetika.hu

Adatkezelési szabályzat   |   Adobe Reader