Kezelések > Fogyasztó – Thermo bandázs kezelésSINECELL
Alakformáló és cellulit elleni kúra

Átformálja a testkontúrt és zsírégető hatása van, csökkenti a cellulit okozta szépséghibákat, megszünteti a stressz és a felfokozott életvitel testünkre gyakorolt hatásait.
A hagyományos kozmetikumokkal szemben az alakformáló cellulit elleni SINECELL kúra innovatív választ ad a túlsúly és narancsbőr által okozott szépséghibákra. Ebben két különleges alga hatóanyagai segítenek: a Polysiphonia brodiei vörös alga zsírégető hatásának köszönhetően képes ellensúlyozni a túlsúly okozta esztétikai problémákat stresszes életvitel mellett is, a Jania rubens alga pedig a narancsbőr eltűntetésében segít. A tisztított probiotikumok hozzájárulnak a bőr egyensúlyának helyreállításához, megújulásához és megvédik azt a stressztől és a külső környezeti hatásoktól.

Hatóanyagok:

 • Brobiotikumok: a bőr számára nélkülözhetetlen tápanyagot biztosítanak, aktiválják a bőr megújulását és a méreganyagok távozását.
 • Koffein: zsírbontó és vízhajtó tulajdonságainak köszönhetően csökkenti a vízvisszatartást és segíti a pangó testfolyadékok távozását.
 • Tengeri tölgy (a barna alga): Fontosabb kozmetikai tulajdonságai az alakformáló, karcsúsító, zsírégető, hidratáló és bőrvédő hatás.
 • Organikus jód szabadalmazott molekulában: beindítja a zsírégetést az azt raktározó sejtekben és hozzájárul a cellulit okozta szépséghibák csökkentéséhez.
 • Jania rubens (vörös alga): stimulálja a sejtcsatornákat, amik hozzájárulnak a mitokondrium egyensúlyának fenntartásához. Beindítja a zsírégetést a sejtekben és gátolja a zsírszövetek terjedését.
 • Polysiphonia brodiei (vörös alga): segít az LDAP molekulák blokkolásában, aminek eredménye képen fokozza a zsírégetést felfokozott életvitel esetén is.
 • Bokorhere (évelő növény): Flavonoidokban és csersavakban gazdag, mint a rutozid, ami megerősíti a kapilláris falakat és segít a felesleges folyadék elvezetésében.
 • Tengeri saláta (élénkzöld alga): ásványi sókban és nyomelemekben nagyon gazdag, elsősorban kalciumban és magnéziumban, de tartalmazza mind a 8 esszenciális aminosavat és az elasztinhoz hasonló proteineket is. Aktiválja az anyagcserét és a keringést.
Kezelés menete:
 1. Lime micellás lemosó
 2. Sinecell cellulit radír
 3. Sinecell fogyasztó masszázs szérum köpölyözéssel
 4. Sinecell fogyasztó thermo bandázs
Otthoni használatra ajánlott termékek: Sinecell pezsgő hatású testhab fogyasztáshoz és cellulitra 125 ml, Sinecell cellulit system otthoni testápoló KIT, Sinecell helyi fogyasztó krém 200 ml
Bemutatkozás
Kezelések
Termékek
Gépek
Árlista
Galéria
Kapcsolat© 2013 – 2019 All Rights Reserved brigikozmetika.hu

Adatkezelési szabályzat   |   Adobe Reader