Kezelések > Delay Infinity bőröregedést késleltető kezelésA harmincas éveikben járó nők bőrén megjelennek az öregedés első jelei. Bármilyen legyen is a bőrtípus és bármilyen eredetűek legyenek is a ráncok, a negyvenes életkorban a bőrben található kollagén- és elasztinrostok minősége és mennyisége már minden esetben megváltozott a korábbi életkorokhoz képest. Ezért fontos a célzott kezelés.

Hatóanyagok:

 • Korai sáfrány: a kivonatot a növény gumójából nyerik. A sáfrány kivonat stimulálja a keratinocitákat, hogy termeljenek minél több ilyen közvetítő molekulát, késleltetve ezáltal a bőröregedést, ami a lassabb kollagén és elasztin termelés miatt már jeleket hagyhat a bőrön.
 • Lila rizs: a lila rizs héja gazdag antociánban, ami a jellegzetes színét adja a növénynek. Ezen kívül tartalmaz aminosavakat, ásványi anyagokat, vitaminokat, revitalizáló hatással rendelkezik.
 • Olajok: mandula olaj, jojoba olaj, makadámia olaj, avokádó olaj, karité vaj
 • Hialuron sav: a kisebb ráncokat képes feltölteni, bársonyos érzetet kölcsönöz a bőrnek.
Kezelés menete:
 1. Delay tej
 2. Rehydra zselés pilling bambusszal
 3. Delay tonik
 4. Ultrahang Delay lifting ambullával
 5. Hideg-meleg arcvasalás Delay fluiddal
 6. Masszázs: Delay ampullával
 7. Delay fátyolmaszk
 8. Delay nappali krém
Otthoni használatra ajánlott termékek: Delay tej 200 ml, Delay tonik 200 ml, Delay szem- és szájápoló krém 30 ml, Delay nappali krém 50 ml, Delay éjszakai krém 50 ml, Delay fluid 30 ml.


Bemutatkozás
Kezelések
Termékek
Gépek
Árlista
Galéria
Kapcsolat© 2013 – 2019 All Rights Reserved brigikozmetika.hu

Adatkezelési szabályzat   |   Adobe Reader